1 Kasım 2016 Salı

Minecraft Full Ücretsiz İndir

Açıklama
Kiminiz minecraftın yeni sürümünü oynamayı çok istiyorsunuz ama size Nick ve şifre soruyor.Daha sonra ise premium değilsiniz gibi şeylerle karşılaşıyorsunuz. Işte Size Minecraft Son Sürüm Launcher Minecraft Launcher indirme sayfası.Eski dunkoyun.tr.gg sitesinden buraya taşındık inşallah size daha iyi hizmet vereceğiz.
Java Nedir? Ne işe yarar? Gerekli mi? İndirme Linkleri
Java bir programlama dilidir.Java programı, java programlama dilinin windows, linux gibi işletim sistemlerinde çalışmasını sağlar.Bu minecraft için tabiki gereklidir.Çünkü Minecraft’ın programlama dili Java’dır.


Launcher Hakkında
Bu launcher’ın (başlatıcı) boyutu yüksek fakat çalışmama gibi bir durumu yok her bilgisayara uyumlu ve her bilgisayarda düzgün bir şekilde çalışıyor.Minecraft güncellendiğinde aynı şekilde launcher’da güncellenmekte ve size en güncel oyunu sunmaktadır.

İndirme | Download

Yeni 1.69MB’lık mini sürüm İNDİR


Sıkça Sorulan Sorular
Nasıl indiricem? Oyunu nasıl indireceğinizi bilmiyorsanız.Yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Full sürümü nerden indirebilirim? Full sürümü minecraft.net sitesinden indirebilirsiniz.Oraya girmeden indirmek için TIKLAYIN!
Paralı mı? Bizim verdiğimiz sürüm tamamen bedavadır.Güle güle kullanın…
Neden 110 MB? 110MB Crack Olur Mu? Bu sürüm crack değildir.Bu oyunun tamamıdır.Minecraftın launcheri tamamen crack yerine geçmiştir.Bu yüzden 110MB’tır.Yani oyunun tamamı 110MB…
This application requires a Java Runtime Environment 1.7.0 hatası veriyor? Bu hatayı yukarıdaki linklerden java indirerek çözebilirsiniz.Sisteminiz 64Bit ise 64Bit sürümü, 32Bit ise 32Bit sürümünü indirin…

Share

& Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2015 Emre Yılmaz Paylaşımları™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.

Shared by Namcolians - Free Blogger Templates.